Ninyatu?

Doncs jo sóc seguidor de l’Alonso, i què?

Ja n’estic tip de sentir que si l’Alonso és un ninyatu, que si és un borde, que no sap perdre, que és un piju, un fill de papà, etc. És un pilot de Fòrmula1, ja està! mira com condueix i punt (això sense tenir en compte si és veritat tot el que es diu d’ell, a qui li importa?).

També cansa sentir que es parla massa de Fòrmula1 (Vidàlica), que es parla massa de l’Alonso… No t’agraden els cotxes? no els miris… Sobretot cansa quan ho diuen persones que parlen tranquilament cada setmana de Futbol, perquè el Futbol no cansa, no se’n parla mai, no ocupa mig telenotícies el barça, a tothom li interessa si el Ronaldinho surt de farra, si l’Etó s’ha comprat un cotxe nou, etc.

Sincerament, el que no hauria de passar mai és que un esport, sigui el que sigui, ocupés la primera pàgina d’un diari o mig telenotícies. Els esports haurien d’anar a un programa a part, després d’El Temps… però tampoc ens podem queixar, mentre no acabin amb sensacionalismes a l’estil tele5 o antena3… Ai Pepitu, el què hem d’aguantar…

Comenta alguna cosa...

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.