Vita brevis

Dissabte em va arribar la carcassa per fer subaquàtica la meva càmera digital, la petita. Quina il·lusió! 10 dies esperant que vingués del Japó! Tokio m’és igual! Podré fer fotos a les morenes (els peixos), llamàntols crazzies, torpedos, castanyoles, Hypselodoris Elegans, estrelles marines, lluços al·letejants, flavelines, escòrpores, Titums Calçalegans, etc… Podré compartir les meves experiències i penjar fotos precioses al blog! Que guai que seré!

Aquí va un exemple de la primera immersió:

“La qualitat no acaba de ser bona perquè la meva IXUS 40 no s’acaba d’adaptar a la carcassa i no puc pitjar tots els botons… però bé, és igual, ja en buscaré una de segona mà quan tingui més pasta, de moment ja va bé aquesta…”

Segona immersió, de vaixell! A les Illes Formigues! Fuà! Ja veuràs quines fotos! Càmera a la butxaca per saltar a l’aigua, mà esquerra al regulador i màscara, mà dreta aguantant la resta que no em foti una hòstia a la cara, mirada a l’horitzó, pas endavant, XOOOOOOOOOF! Tot bé? Sí, perfecte! Busco els companys i glu-glu-glu-glu cap avall… m’equilibro, obro la butxaca, trec la càmera, glu-glu-glu-GLUPS! La carcassa ha deixat entrar aigua, aigua salada, aigua oxidant… Tota una immersió per davant, a prendre pel cul la càmera, centrem-nos amb els peixos… Quina capacitat de concentració…
Ara és molt diferent… tinc una carcassa i una màquina de fer fotos oxidada i plena d’aigua… només em falta arraconar uns 200 euros més i trobar una nova IXUS 60 per fer-li beure el mar, una més i prou, el següent pas serà compar unes aquarel·les i aprendre a dibuixar i pintar el què veig entre el blau.

Comenta alguna cosa...

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.