San Cagat al Vallès

Ahir vam celebrar l’aniversari de la Gael i l’Aleix (que no s’estiri els cabells ningú, celebravem els 29 anys de cadascun per separat).
Varem menjar a San Cagat, al Terra dolça, on fan unes tapes d’entrecot i uns tortellinis amb pera i sorra per llepar-se els dits!
Un fet històric? el Miquel va trencar un mite… on estarà el següent llistó?

Aquí estan les fotos y así se lo hemos contado.

Aniversari Gael i Aleix

Javier Krahe

Bé, ahir a la nit vaig anar a veure’l a l’Auditori. Sembla mentida que encara sigui un gran desconegut per molta gent… suposo que es pot entendre perquè no fa mai concerts multitudinaris, va tocant de bar en bar o en casos extraordinaris en sales petites. No puc descriure’l, em quedaria curt… millor que us baixeu algun disc seu o que us mireu “Esta no es la vida privada de Javier Krahe“.
Us enganxarà… i si us interessa molt baixeu això.

Algunes cites seves:

Ya sé que a vosotros no os dejan fumar…
pero es que mis cigarrillos son de atrezo.

No me van a inspirar
ni las gracias de Aznar ni las gracias del Papa,
ni las gracias de Bush,
que estornuda, Jesús,
y nos larga un obús y nos borra del mapa.

Tal vez sea la edad, tal vez la kriptonita,
Hoy vuelo en metro y ya… ni el pito me levita.

Me gustas democracia
porque estás como ausente.

Fent proves amb àlbums de fotos

Eo! estic descobrint els àlbums de fotos a inten·né… una mica tard? Crec que poden ser una bona eina per compartir les fotos, però els motivats amb càmera de la colla haurien de col·laborar amb les seves…
De moment he provat el picasa que és del compte de google i el flickr que és de yahoo.
El flickr és més professional, et permet veure els detalls de com s’ha fet la foto i et genera diferents mides de cada una, inclosa la original. Té una “pega” i és que només et permet crear 3 grups (sets) de fotos i pujar 100mb al mes (a la versió gratuita, pagant St Pere canta).
El picasa és més cutre, però el limit és d’1gb. Et permet generar tants àlbums com vulguis però sense detalls de les fotos… Crec que pot ser el millor per compartir fotos de grup…