Sant Joan a Cambrils

pitxa damunt el tontet per veure l’àlbum de fotos

Sí senyor, un Sant Joan com cal, viatge i discusions amb fregoneta, fritos, donuts, mal de queixal de l’Òscar, sopar preparat pel Quimet al seu mas, nit fresca, autopista a 200 metres, torta, grumir, llevar-se per anar a la platja, sol, aigua, ones, aigua dins les orelles, ones, ooooooleeeeee!, ones, frisbee, corre, frisbee, corre, frisbee al cap d’algú, “vigila company” (mig amenaçador, paio musculat amb tatoo, a la propera apuntaré millor), frisbee, algú em cau a sobre, hora de marxar, gamba, crema hidratant, molt gamba, comprar menjar, comprar globus d’aigua, comprar pistoles d’aigua, la meva m’ha sortit rana, 6 euros malaguanyats, 20 euros amb metxa, 2 hores voltant per la causa (petards + pistola), sopar, petards, música, petards, globus d’aigua a la cara, totxo rebentat, ampolla rebentada, globus traicioner, molts globus, pistoles acorraladores al lavabo, pistola desmesurada del miquel, molls, tots molls, però poc torrats, sí cremats, gambes, ens fem grans, però podem ser petits i disfrutar com sempre. Matí, son, petards matinals cortesia del Titu, son, grumir més, llevar-se amb dues manxades de més a la cara, l’Ari ha marxat amb l’Òscar i el queixal, esmorzar, decidir què fer, netejar la casa, intentar marxar a la platja, arreglar cotxe del Pep mentre na Laura intenta calmar-se i la resta es banya a la bassa, anar a la platja, buscar ombra, xiringuitu, Pep, hamburguesa, patates, fritanga, Noel, ombra, gamba, cou molt, Muntsa, el sol fa por, Miquel, més hamburgueses, Txesco, Quimet, Laura, Gael, Titu, Queralt, marxem, autopista i cap a casa.

En Tontet té taps

Per Sant Joan farà cinc anys!

Sí, ara són un quart de sis de la matinada i el nen encara no és a dormir. Avui s’ha comprat uns taps per les orelles.

Tot ha començat cap allà a les dues quan la patuleia de Nou Barris estava en plena eufòria amb la puta merda per ells dels petards. En Tontet ha posat música per poder dormir, però s’ha acabat el cd i encara petaven. Amb els nervis a flor de pell ha decidit sortir a buscar una farmàcia de guàrdia i comprar-se uns taps ben monus per les orelletes.

Camina que caminaràs, de farmàcia en farmàcia, buscant la que estaria oberta, ha acabat canviant de barri amb l’objectiu de trobar el carrer Acàcies i la puta farmàcia. Ha costat la mala puta! Al final ha aparescut, després de veure com la penya trallava pels puestus, en Tontet es planta davant la farmàcia i desperta al farmacèutic per demanar-li uns taps per les orelles.

-De quins vols? De cera, de plàstic o de goma?

Després de fer-los-hi portar, n’ha triat uns de ben pijus (ja ho té això el nen) amb una capseta rodona.

-Bona nit. -Bona nit.

Àpalan, després de dues hores de caminar, en Tontet ja ha aconseguit els taps dels collons, i com a recompensa té unes llagues als peus que carden un mal!!!!

Però buenu, té taps!

Arriba a casa a les cinc, però té taps!

Ja no té son, però té taps!

Li continuen cardant mal els peus, però té taps!

Tothom és a dormir, però té taps!

No se sent ni un putu petardu, però té taps!

Sí, ara ja són dos quarts de sis.