l’Esquerrà

Avui hem anat a fer el penúltim dia de curs d’espeleologia 2007. Penúltim perquè ahir dissabte no hi havia prous monitors, un d’ells amb una tofa i un dit immobilitzat. Avui, però, em disposava a posar el meu gra de sorra a la boca de l’avenc i no me n’he pogut estar de baixar-hi… La mà que tinc xunga és la dreta, per això he gosat… que s’apartin els d’Al filo de lo imposible!!!
Val, sí, amb la meva cara de lluç no cola, només tenia un dit lligat amb una fèrula i el sacrifici hagués estat quedar-me a fora fins les tres menjant-me els mocs… però no sóc esquerrà.

Aquí sota el Txesco ens explica com fer un fraccionament pujant. LLIURE!
Atenció als Imbècils Sense Fronteres, que al final torna a sortir el tema Atrezzo… brutal la intuició de l’Ari…

El primer vol amb helicòpteru!

Aquest cap de setmana varem anar a muntar el campament per la campanya d’espeleologia al Cotiella. Com que havíem de pujar molt material aquest any tocava anar-hi amb helicòpter… impressionant… 2 minuts i mig per 20 euros, quin txollu! Això sí, per baixar caminant varem tardar més de dues hores…

i les fotos d’allà a dalt:

Cocorosie

 

Cocorosie són dues germanes, una és la Sierra, que toca la guitarra, el piano, l’arpa i amb una veu fina i aguda que normalment fan servir de fons, i l’altra es diu Bianca, que canta més sovint i amb una veu com esquerdada (recorda la Björk) i es dedica a l’electrònica, la percusió i intruments de joguina (rotllo Pascal Comelade…). La Sierra també posa la veu als coros de Metallic Falcons, un altre grup pels fans de cocorosie.
Estil musical? uf… com t’ho diria jo… potser ja és hora de deixar de posar etiquetes… Un punt frikis si que ho són, amb molta personalitat… interpreta-ho com vulguis després d’haver-les escoltat…
Ah, són amigues de l’Antony, (Antony & the Johnsons), un altre friki, per mi molt especials, encara que reconec que a molta gent en comptes de tocar-los la fibra igual els desperta una altra mena d’instints… De l’Antony ja en parlaré un altre dia.

Discografia:
2004 La Maison de Mon Rêve
2005 Noah’s Ark
2007 The Adventures of Ghosthorse and Stillborn

pàgina web
myspace

Més videos al YouTube:

Terrible Angels
Beautiful Boyz
Rainbowarriors
You are my sister (Antony + CocoRosie)
Werewolf
Sunshine