Negre sobre blanc

Algú ha pensat el perquè del blanquejat del paper de cul? Cal que sigui tant impecable un objecte amb destí final refregada ojete nui? De petit recordo haver-ne vist de color rosa o blau cel… Val, podria ser una justificació evitar l’estil quecu (com el de les rajoles del meu wc), però no m’acaba de convèncer.
Potser per saber que tens el cul net quan després de la última refregada el paper continua blanc? però no tothom el mira… i segurament sense blanquejar-lo també es reconeixeria net.
Per sort no tot el món en gasta i fa servir altres mètodes més higiènics i efectius com l’aigua amb sabó. Si els xinos n’utilitzessin ja no hi haurien boscos al planeta.
Quan buscava pis, un agent immobiliari davant un lavabo sense bidet em va intentar convèncer que ja no estaven de moda, que la gent no els feia servir. La moreneta va xisclar horroritzada. El ruscus és una moda passatgera? ja m’he tornat a desviar del tema… no em centro… em pica.

Spurilla neapolitana

Enllaços

Galeria

Proof

Hey, could you stand another drink
I’m better when I don’t think
It seems to get me through
Say, d’you wanna spin another line
Like we had a good time
Not that I need proof

Swell, we’re living in a hotel
And someones ringing my bell
In a room without a view
Hey, heard you read another book
Should I take another look
Who am I
Without you

I am Kloot.

He arribat a la creu

Bé, la creativitat de la tofa continua en hores baixes… de totes maneres, a la sel·lecció de fotos d’Islàndia ja he arribat al dia SIXT.
Respecte el tema, no se si serà cosa de la crisi que està patint aquell país o cosa de la jeta de la companyia de lloguer de cotxes, però encara no sabem res de la reparació. La única putada és que m’estic començant a creure que no ens arribarà cap factura… i el senyor Murphy crec que està ansiós esperant que acabi de mossegar l’esquer.

Bé, si encara hi ha algun visitant que apareix per aquesta tofa desolada aquí té una selecció de fotos d’Islàndia:

Islàndia