Asintiomatucio

Després de tanta història i tant cibercondríac va arribar l’hora d’anar a veure el senyor cardiòleg. Un nou electrocardiograma, esperi fora, ja l’avisarem… i m’avisen, hola bon dia senyor cardiòleg, vegem aquest electrocardiograma… Fuma? No. Pren drogues? No. Al·lèrgies? No, que jo sàpiga. Dolors al pit? No. Sensació d’ofegament? No. Mmmmmmm i què fa vostè aquí? Res, que em van dir que tenia un desnivell a la corva S-T, vaig anar al metge i em va enviar d’urgències cap aquí (2 mesos d’urgència). Doncs res, el seu electrocardiograma és el d’una persona normal de la seva edat, esportista, jove, etc. el meu electro seria semblant al seu, no es preocupi, pot fer vida normal sense cap limitació.

Paciente de 31a asintiomatucio con ecg de repolarización precoz sin alteraciones significativas ni clínica, no precisa tto ni controles por cardiologia.
No tiene limitación para realizar ningún tipo de actividad.

Lo d’asintiomatucio ho he traduït com assimptomàtic…
Ah, i el cor me l’ha dibuixat la infermera… (al senyor de 70 anys que anava abans que jo també li ha dibuixat, jo no sóc cap segon plat!).

No es pot fer tot…

Aquesta Setmana Santa he canviat la costum anual d’anar a León amb la família per passar tres dies d’espeleo intensiva al Massís d’Arbàs, a l’Alta Garona, amb el Comando Patxaran:

Foto del Carlos

Sí, ens va nevar i ploure cada dia, però a dins els avencs i coves només hi circulava aigua… no passa res… A més a més l’Àlex em va regalar un mal d’esquena per acabar de fer la penitència.
O sigui que després de tot això vaig tornar lisiat i defdedat per tota la setmana.

Bé, no passa res… compensa amb l’experiència, el paisatge i la companyia, però clar, arriba el següent cap de setmana i…

falto jo!

…em toca fer bondat.

A més a més dijous que ve és Sant Jordi, dia de cors… i electrocardiogrames.

Tumblr…

Twitter, follower, follower, twitter, flickr, picasa, follower, youtube, twitter, vimeo, twitter, follower, delicio, follower, lastefeemme…

i ara Tumblr

És una espècie de blog ràpid per enllaçar coses que vas trobant a l’intenné. La gent pot subscriure’s (followers) uns amb els altres i es comparteixen les troballes…
Friki? ja és això, no? què fas llegint un blog?