CV

Vaig treballar durant deu anys com a geòleg (Geotècnia, Hidrologia, Hidràulica i Riscos geològics) dins el grup d’empreses públiques vinculades a l’Institut Cartogràfic de Catalunya: ICC, IGC, RSE-GGP (actualment ICGC).

Posteriorment em vaig treure els títols de Bussejador Professional de Petita Fondària (treballs en ambients hiperbàrics a una profunditat equivalent a 30m) amb Soluciones Subacuáticas; i d’Instructor de Busseig Esportiu ACUC a l’H2O. M’ho vaig passar molt bé, però la paternitat em va fer veure que passar el dia sota l’aigua no era el meu camí (i de moment penso el mateix).

Després de passar uns anys treballant com a geòleg autònom, realitzant cartografia de riscos geològics i altres feines puntuals, la paternitat també em va fer veure que estaria bé tenir estabilitat laboral i certa conciliació familiar… La docència era una possibilitat, o sigui que vaig anar fent el camí per obtenir el màster de formació del professorat.

Actualment estic a la borsa d’interins i vaig fent substitucions als centres de Mallorca, alhora que ho compagino amb alguna feina puntual com a geòleg autònom.

Síntesi CV